tiistai 1. toukokuuta 2018

Dags att åka från ett hem till ett annat


Valborgsbrasan med familjen

Nu har jag bara en dag kvar här i Eskilstuna, och det känns otroligt. Fyra månader har gått så fort. Det är trevligt att veta, att så småningom får jag vara hos mina finska vänner och familjen. Men faktiskt, jag har en familj också här nu. För att göra saken värre, den här familjen är så cool att det blir jättesvårt att lämna den. Det känns som jag har verkligen blivit en familjemedlem. Jag har fått en ny syster och bror, mamma och pappa. Därför kan man säga att jag har blivit jätterik här. Rik med nya relationer och upplevelser.

Jag har kört hårt på träningarna och det känns som jag har bra kondition nu. Även om det har varit jobbigt, har jag njutit av den här perioden. Jag är så tacksam för alla människor som har hjälpt mig att känna mig hemma här. Det har hjälpt mig att vara glad. När man är glad, kan man träna ännu bättre. Nästan alla svenskar som jag vet är så glada, leende och hjälpsamma att det verkligen påverkar mig. Stort tack Jonna, som jag har tränat med nästan varje dag. Vi har sporrat och stöttat varandra, upplevat de glada och de jobbiga dagarna tillsammans. Tack för vår häftiga tränare Sebastian som har gjort så mycket för oss och också Helena, som har varit där för mig med hela Eskilstuna Gymnastik Föreningen.
hejdåfest med mina vänner

I morgon är det dags att åka hem ändå. Jag hoppas att jag inte kommer glömma hur man pratar svenska. Jag tror att jag måste bara prata med mig själv varje dag. Kanske lyssna svenska musik. Och ha Skypesamtal förstås!  Jag lovar att jag aldrig kommer glömma er och dessa underbara fyra månader.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti